Diensten


Professionele vertalingen

De betekenis van het woord ‘vertaling’ is een schriftelijke weergave van een tekst in een andere taal. Talen verschillen echter niet alleen van elkaar door andere woorden, maar ook door andere gebruiken.

Meer info


Juridische en financiële vertalingen

Alleen de beste juridische vertalers worden ingezet voor het vertalen van al uw juridische en financiële documenten, zoals statuten en oprichtingsakten, processtukken, jaarverslagen, verzekeringsdocumenten of pensioenreglementen.

Meer info


Beëdigde vertalingen

Soms is de vertaling van een document alleen niet voldoende. Als u het document voor officiële doeleinden nodig hebt, is een beëdigde vertaling benodigd. Een beëdigde vertaling is een vertaling die voorzien is van de handtekening, het stempel en een verklaring van een beëdigd vertaler.

Meer info


Editing & Proofreading

Zo, uw tekst is vertaald. Maar is de tekst ook klaar voor publicatie? Verzorgde en leesbare teksten zijn een visitekaartje van uw bedrijf.

Meer info


Document Preparation & Transcriptie

U hebt documenten alleen als een scan in PDF-formaat, maar u wilt deze nog graag bewerken? Heeft u een uitgeschreven script nodig van audiobestanden?

Meer info