Diensten


Professional translation

De betekenis van het woord ‘vertaling’ is een schriftelijke weergave van een tekst in een andere taal. Talen verschillen echter niet alleen van elkaar door andere woorden, maar ook door andere gebruiken.

More info


Legal and Financial translations

Alleen de beste juridische vertalers worden ingezet voor het vertalen van al uw juridische en financiële documenten, zoals statuten en oprichtingsakten, processtukken, jaarverslagen, verzekeringsdocumenten of pensioenreglementen.

More info


Sworn translations

Soms is de vertaling van een document alleen niet voldoende. Als u het document voor officiële doeleinden nodig hebt, is een beëdigde vertaling benodigd. Een beëdigde vertaling is een vertaling die voorzien is van de handtekening, het stempel en een verklaring van een beëdigd vertaler.

More info


Editing & Proofreading

Zo, uw tekst is vertaald. Maar is de tekst ook klaar voor publicatie? Verzorgde en leesbare teksten zijn een visitekaartje van uw bedrijf.

More info


Document Preparation & Transcription

U hebt documenten alleen als een scan in PDF-formaat, maar u wilt deze nog graag bewerken? Heeft u een uitgeschreven script nodig van audiobestanden?

More info