Kernwaarden


Vertrouwelijkheid

Wij garanderen u dat wij én onze vertalers uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten omgaan. Als u behoefte hebt aan een officiële bekrachtiging hiervan, kunnen wij hiervoor een geheimhoudingsverklaring afgeven.

Eerlijkheid

Iedere tekst verdient de nodige aandacht (lees “tijd”). Uw deadline is vrijwel altijd de onze. Mocht een gestelde deadline te krap zijn en wij niet in kunnen staan voor de gebruikelijke kwaliteit, dan zullen wij u dat altijd melden en samen met u kijken naar andere mogelijkheden.

Stabiel

CopyTrust, een klein vertaalbureau met “grote” mogelijkheden. Een bureau dat past in het Rotterdamse maar dat ook gevraagd wordt door nuchtere Noorderlingen. Met een vast team van zorgvuldig uitgekozen vertalers die door ons per project worden ingeschakeld, begeleiden en coördineren wij alle projecten vanuit ons kantoor in de regio Rotterdam. Onze lijnen zijn kort. Geen manager voor ieder onderdeel van uw project maar twee vaste aanspreekpunten met bijna 25 jaar ervaring in de vertaalwereld.

“The proof of the pudding is in the eating” zeggen de Engelsen. Dit was onze pay-off in de begin jaren 90, onze beginjaren. Nu, bijna 25 jaar later is er heel veel veranderd in de (vertaal)wereld. Toch zien wij het nog steeds zo. Probeert u het eens. Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking of offerte. Alleen zo kunnen wij u laten zien waar wij goed in zijn. Vertalen. En vertalen is meer dan het omzetten van woorden.

Speciale afspraken

Er is ons veel aan gelegen om voor ons en onze vertalers de continuïteit aan vertaalwerk te bewaken. Voor opdrachten die maandelijks, wekelijks of per kwartaal terugkomen, maken wij speciale afspraken.