Tarieven


Tarieven

Voor elke opdracht wordt een vaste projectprijs geoffreerd. Iedere opdracht is namelijk anders. Teksten hebben niet alleen verschillende talencombinaties, maar teksten verschillen ook qua woordaantal, vakgebied en moeilijkheidsgraad. Bovendien heeft de ene opdracht meer spoed dan de andere.
De opgegeven projectprijs is altijd maximaal en vast, dus u weet vooraf altijd waar u aan toe bent.

Tarief onbeëdigde vertalingen

Onze projectprijzen voor onbeëdigd vertaalwerk komen overeen met een woordtarief dat al begint bij EUR 0,14 afhankelijk van de talencombinatie en de hoeveelheid tekst. Ons minimumtarief voor onbeëdigde opdrachten bedraagt EUR 60,00.

Tarief beëdigde vertalingen

Ook voor beëdigde vertalingen hanteren wij een op voorhand vastgestelde projectprijs. Voor een beëdigde vertaling begint ons tarief omgerekend al bij EUR 0,17 per woord. Ons minimumtarief voor beëdigde opdrachten bedraagt EUR 70,00.

Wij benadrukken dat CopyTrust niet “standaard” werkt en ook niet “standaard” tarifeert. Elke document is namelijk anders en elke aanvraag is voor ons dan ook een uitdaging. Aarzelt u niet, belt of mailt u ons voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W

Levertijd

Onze levertijd hangt af van de talencombinatie, de planning, de aard van de brontekst en de manier waarop het brondocument wordt aangeleverd. Wij proberen altijd tegemoet te komen aan uw deadline. Brengt deze deadline de kwaliteit van de vertaling in gevaar dan zullen wij in overleg met u bekijken wat haalbaar is. De kwaliteit mag nooit ten koste gaan van de snelheid.