De belangrijkste pagina van onze site, onze gast

Als gast op ons “open huis” ben je misschien wel een oude bekende. Of juist niet, en ben je geïnteresseerd in wat we voor je kunnen betekenen.

Onze opdrachtgevers

Het gaat ons er eigenlijk niet zozeer om wat we doen en hoe we het doen maar voor wie we het mogen doen, voor jou, onze opdrachtgever. Met trots werpen we een blik in de krant of luisteren we naar een nieuwslezer, soms lezen of horen we iets waar we aan mee gewerkt hebben. Maar, ben jij die kleine ondernemer en wil je een zakelijke stap buiten de grenzen zetten dan ben je ook meer dan welkom.

In ons vak draait het om vertrouwen. Het is niet voor niets dat wij opdrachtgevers in ons bestand hebben voor wie wij al ruim 30 jaar mogen werken.

Er moet vertrouwen zijn in ons werk maar ook in het omgaan met de aangeboden documenten. We realiseren ons dat het eng kan zijn om (interne) vertrouwelijke stukken bij een externe partij neer te leggen. We stellen je graag gerust, we behandelen alle informatie die wij in handen krijgen vertrouwelijk. Hier op ons bureau maar ook al onze linguïsten hebben een geheimhoudingsplicht. Indien gewenst kunnen wij ook een specifieke geheimhoudingsverklaring opstellen en ondertekenen. Laat het ons weten wanneer je extra waarborgen van ons verlangt. Wij voldoen daar graag aan.

Particulieren

Ook CopyTrust streeft in haar hele “zijn” inclusiviteit na. Toch willen we eerlijk zijn over het volgende. Ben je een particulier en heb je een anderstalig document nodig, dan verwijzen we je graag door naar een site waarop je zelf contact kunt leggen met een vertaler. Simpelweg omdat onze tarieven ons bureau misschien minder geschikt maken om als particulier je vertaalverzoek neer te leggen.

Onze vertalers