Jij

De belangrijkste pagina van onze site.

Het gaat er eigenlijk niet zozeer om wat we doen en hoe we het doen maar voor wie we het mogen doen, voor jou, onze opdrachtgever. In ons vak draait het om vertrouwen. Het is niet voor niets dat wij opdrachtgevers in ons bestand hebben voor wie wij al ruim 25 jaar mogen werken.

Er moet vertrouwen zijn in ons werk maar ook in het omgaan met de aangeboden documenten. We behandelen alle informatie die wij in handen krijgen vertrouwelijk. Hier op ons bureau maar ook al onze linguisten hebben een geheimhoudingsplicht. Indien gewenst kunnen wij ook een specifieke geheimhoudingsverklaring opstellen en ondertekenen. Laat het ons weten wanneer je extra waarborgen van ons verlangt. Wij voldoen daar graag aan.

Het is druk online, er zijn veel bureaus die doen wat wij ook doen. Die doen dat ook goed en misschien wel met dezelfde passie. Het is naast het leveren van kwaliteit ook een kwestie van smaak, gevoel. CopyTrust past als een jas. Als je van een jas houdt die doet waarvoor je hem draagt, een jas die comfortabel en water- en winddicht is. Die doet waarvoor je hem aangeschaft hebt. Dat is CopyTrust. Probeer het eens. Vraag een offerte aan, bel of mail voor informatie. Dan kun je “voelen” of wij bij elkaar passen, dat kan alleen als er echt contact gemaakt is.