We leiden je graag rond bij CopyTrust

Vertalen

Dit doen we samen met alle taalkundigen die we opgenomen hebben in ons wereldwijde netwerk. Vertalers en copywriters die per project door ons worden ingeschakeld. Professioneel opgeleide mensen, meestal universitair geschoold, altijd werkend volgens het moedertaalprincipe en ervaren in een duidelijk vakgebied; juridisch, techniek, commercieel, IT. Van Engels tot Pools. Van Portugees tot Chinees. Lets of Arabisch. Voor iedere talencombinatie en vrijwel ieder vakgebied kun je bij ons terecht. Manuals, brochures, oprichtingsaktes, statuten, maar ook reclameteksten, websites, zakelijke correspondentie, privacy documenten, alles komt voorbij.

Beëdigd vertalen

Dagelijkse kost voor ons. Documenten die voor officiële doeleinden gebruikt gaan worden kunnen wij beëdigd vertalen. Op die manier geef je aan dat de vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van het brondocument en dat er dus geen informatie is weggelaten, toegevoegd of onjuist is weergegeven. Is er een apostille of legalisatie nodig op de vertaling, geen probleem, ook dat kunnen wij voor je regelen en geeft het document nog meer rechtswaarde.

Redigeren

Uiteraard lezen wij graag me je mee. Heb je een tekst waar kritisch naar gekeken moet worden dan doen wij dat. Dit kan door brontekst en vertaling naast elkaar te leggen, maar we kunnen ook zonder brondocument een anderstalig document nalezen. Vertaalfouten, taalfouten, stijlfouten alles kan voorbijkomen. Jij geeft aan wat je wensen zijn en waar wij op moeten letten.

Machinevertaling (NMT) & post-editen

Vaak gezien als een “lelijk” woord in onze branche. Dit hoeft niet. Mens en machine vullen elkaar ook in ons vak aan. Alle output wordt altijd nog door een getrainde post-editor nagekeken dus ook bij NMT wordt er nog door echte mensen aan jullie teksten gewerkt.

En nog meer

Overige diensten waar je ook bij CopyTrust voor terecht kunt zijn het professioneel opmaken van een vertaling, het schrijven van teksten of het uitwerken van gescande documenten. Wij werken hiervoor samen met externe professionals.